Vaj bazik Aloe vera, 100ml

Vaj bazik Aloe vera, 100ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €16,90 Zbritje

Vaji i aloe vera është një vaj shumë rigjenerues dhe ushqyes i përshtatshëm për hidratim të pasur dhe kujdes qetësues. Rekomandohet veçanërisht për lëkurën e ndjeshme, por edhe pas rrezitjes nga dielli. Falë përfitimeve të njohura të aloe vera në kujdesin dhe mirëmbajtjen e lëkurës me pamje të shëndetshme, është i përshtatshëm për kujdesin e përditshëm. Aplikoni dhe masazhoni butësisht në lëkurë kur është e lagësht. Vajrat bazik kanë një ngjashmëri të mahnitshme me strukturën tonë të lëkurës dhe ndihmojnë në rigjenerimin dhe hidratimin intensiv. Rezultatet më të mira arrihen kur aplikohen në lëkurë e lagësht, sepse ato thithen më shpejtë dhe lëkura mbetet tepër e butë dhe e ushqyer. Vajrat bazik të Primavera bëhen me teknika të kontrolluara me presim të ftohtë për të ruajtur të gjithë përbërësit e çmuar dhe ushqyes, si dhe substancat vitalizuese të bimëve.