Uthull molle, 1L

Uthull molle, 1L

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Uthull e mollëve të rritura ekologjikisht, të marra nga fermentimi oktaedar i verës së mollës. Me aromë acidike të dalluar, pasuron shijen e shumë gatimeve dhe salatave.