Hudhër e thatë pluhur, 70g

Hudhër e thatë pluhur, 70g

DYQANI BIO

Çmimi i zakonshëm €4,90 Zbritje

Hudhra e thatë nga kultivimi organik, aroma dhe erë e shkëlqyer. Kjo hudhër e thatë me shije të butë do të përshtatet bukur në pjata të ndryshme me vaj ulliri, perime, salca dhe marinada. Është gjithashtu ideale për lyerjet e bëra vetë, pasta, bukë dhe brusketa. Është e shkëlqyer si erëz e pavarur, por edhe në kombinim me erëza të tjera.