Ujë trëndafili, 200ml

Ujë trëndafili, 200ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €13,60 Zbritje

Uji i trëndafilit - Hidrolate

Origjina: Marok

Pjesë e bimës: lule

Ekstraktimi: distilimi

Përshkrimi
Uji i lulëzimit

Mbretëresha e ujërave me lule! Ky ujë qetësues përdoret shpesh si tonik ose si pastrues i fytyrës. Freskues për të gjitha llojet e lëkurës ose për parfumimin e ujit të banjës së bebeve.

Përbërësit: Rosa Damascena Distillate*, Acid Dehydroacetic, Benzyl Alcool, Geraniol°, Citronellol°. *kultura organike °prezente natyrale

PËRMBAJTJA
200 ml

PËRDORIMI
Përdorimi i jashtëm
Avullojeni ose aplikojeni me një jastëk pambuku. Mbajeni në një vend të freskët dhe të errët.

Avullojeni ose aplikojeni me një jastëk pambuku. Mbajeni në një vend të freskët dhe të errët.