Tretësirë Vitex Agnus, 50ml
Tretësirë Vitex Agnus, 50ml
Tretësirë Vitex Agnus, 50ml
Tretësirë Vitex Agnus, 50ml

Tretësirë Vitex Agnus, 50ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €12,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Ndihmon në zvogëlimin e simptomave gjatë ciklit premenstrual dhe menopauzës. Normalizues hormonal. Ka veti analgjetike, antiinflamatore, ndryshuese, qetësuese, antiandrogjene.

Vendi i origjinës: FRANCA, KROACIA