Tretësirë nga Viraku, 50ml
Tretësirë nga Viraku, 50ml
Tretësirë nga Viraku, 50ml
Tretësirë nga Viraku, 50ml

Tretësirë nga Viraku, 50ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €12,90 Zbritje

Tretësira “Manteli i Zonjave” është tretësirë e fuqishme femërore që gjenë përdorim përgjatë tërë jetës reproduktive femërore. Ndihmon në lehtësimin e dhembjeve menstruale dhe reduktimin e gjakderdhjes së tepërt menstruale. Është poashtu e dobishme për vitet e menopauzës sepse lehtëson simptomat e çrregullta si rrjedhojë e veprimit të saj astringjent dhe anti-inflamator.
Përdorimin më të gjerë e ka si kurë ideale për infertilitet, çrregullime të zemrës dhe diabet.

Menyra e përdorimit: pini 3 herë në ditë nga 60 pika të tretura në 1 dcl ujë. Dozat e rekomanduara ditore nuk duhet të tejkalohen.

Shënime: mbajini larg fëmijëve të vegjël.