Tretësirë nga Hithi, 50ml
Tretësirë nga Hithi, 50ml
Tretësirë nga Hithi, 50ml
Tretësirë nga Hithi, 50ml

Tretësirë nga Hithi, 50ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €12,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Tinktura e hithit ndihmon shëndetin e traktit urinar. Tradicionalisht është përdorur për problemet e prostatës siç konfirmohet nga studimet e shumta klinike. Ka veti antialergjike, antihistaminike dhe analgjetike.

Vendi i origjinës: FRANCA