Tretësirë lulerradhiqe Taraxacum Officinale, 100ml

Tretësirë lulerradhiqe Taraxacum Officinale, 100ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €14,90 Zbritje

Luleradhiqe
  • Mbështet tretjen
  • Mbështet detoksifikimin
  • 100% e pastër dhe natyrale

Përshkrimi
Shtesë ushqimore me bimë

Pikat e bimës Physalis Taraxacum officinale Bio kanë një efekt mbështetës në proceset natyrore të pastrimit të trupit tonë. Luleradhiqja stimulon sekretimin e lëngjeve tretëse dhe ka funksion diuretik.

Për të ndihmuar pastrimin e brendshëm, hani një dietë të ekuilibruar dhe shmangni (për aq sa është e mundur) ushqimet e yndyrshme dhe të pasura me sheqer, alkoolin dhe kafenë. Pini 2 litra ujë në ditë.

Ekstraktet hidroalkoolike Physalis janë bërë ekskluzivisht nga bimë të kultivuara organikisht. Ato janë një burim i koncentruar dhe i pastër i përbërësve aktivë dhe nuk përmbajnë substanca shtesë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

PËRMBAJTJA
100 ml

PËRDORIMI
3 x 20 - 30 pika në ditë. Të merret me pak ujë ose lëng frutash. 60 deri në 90 pika është e barabartë me 120 deri në 180 mg luleradhiqe.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe gjatë periudhës së dhënies së gjirit.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.