Tretësirë Ginko biloba, 50ml

Tretësirë Ginko biloba, 50ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €12,90 Zbritje

Ginkgo biloba është një nga speciet më të gjata të pemëve të lashta në botë. Është një pemë gjetherënëse deri në 40 m lartësi. Pemët e ginko mund të jetojnë mbi një mijë vjet. Gjethet janë të trashë, me degë të shumta të pirun, të dhëmbëzuara në mënyrë të parregullt në skajin e sipërm dhe të prera thellë në dy lobe. Ajo rritet e egër vetëm në provincën Chekiang, por është përhapur si një pemë parku në të gjithë botën.

Ginko, si një nga suplementet më të vjetra dietike, ka një sërë efektesh të dobishme kur bëhet fjalë për shëndetin e trurit tonë. Ai stimulon qarkullimin, veçanërisht në zonën e kokës, që do të thotë një furnizim optimal me oksigjen, dhe në këtë mënyrë funksione më të mira njohëse dhe memorie.

Sinergjitë e mundshme: Panax Ginseng

Atribute të veçanta
Organike
I përshtatshëm për veganët