Tretësirë Calendula Officinalis, 100ml

Tretësirë Calendula Officinalis, 100ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €14,90 Zbritje

Marigold
  • Ka një efekt pozitiv në lëkurë
  • Ndihmon rigjenerimin e lëkurës
  • 100% e pastër dhe natyrale

Përshkrimi
Shtesë ushqimore me bimë

Pikat e bimës Physalis Calendula officinalis kontribuojnë në shëndetin e përgjithshëm të lëkurës dhe mbështesin rikuperimin e lëkurës së dëmtuar. Lëkura jonë është e ekspozuar çdo ditë ndaj ndikimeve të ndryshme të dëmshme, kështu që ka nevojë për kujdesin dhe ushqimin e duhur. Përbërësit aktivë në kumak kanë një efekt pozitiv, kur përdoren brenda ose jashtë.

Ekstraktet hidroalkoolike Physalis janë bërë ekskluzivisht nga bimë të kultivuara organikisht. Ato janë një burim i koncentruar dhe i pastër i përbërësve aktivë dhe nuk përmbajnë substanca shtesë.

PËRMBAJTJA
100 ml

PËRDORIMI
3 x 20 - 30 pika në ditë. Të merret me pak ujë ose lëng frutash. 60 deri në 90 pika është e barabartë me 83 deri në 125 mg kumak.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe gjatë periudhës së dhënies së gjirit.

Mos e përdorni në rast të problemeve me mëlçinë.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët