Tretësira Ginseng Siberian, 50ml

Tretësira Ginseng Siberian, 50ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €12,90 Zbritje

Ginseng Siberian ndihmon në ruajtjen e vitalitetit të organizmit.

Ginseng Siberian është një kushëri tjetër i ginsengut aziatik shumë më të njohur. Për shkak të gjembit të rrezikshëm, të gjatë, njihet gjithashtu si "mos më prek" ose "ferra e djallit". Ginsengu Siberian është një alpinist me gjemba nga familja Araliaceae. Ajo rritet si një bimë e egër në Lindjen e Largët (Rusia juglindore, Kina veriore, Kore dhe Japoni). Përdoren rrënja dhe kërcelli nëntokësor.