Vaj bazik Trëndafil i egër, 30ml

Vaj bazik Trëndafil i egër, 30ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €19,40 Zbritje

Vaji i trëndafilit të egër është i pasur me acid gama linolenik dhe acide të tjera yndyrore esenciale, si dhe vitaminë A. Veprimi: mbron lëkurën nga tharja, stimulon rigjenerimin e lëkurës (vaj të shkëlqyeshëm kozmetik), përdoret për të parandaluar shenjat e strijes. Aplikimi: për të gjitha llojet e lëkurës; për trajtimin e ekzemës, psoriasis, plagët. Nëse përdoret për një periudhë të gjatë kohore për kujdesin e fytyrës (veçanërisht zonën përreth syve), lehtëson ndjeshëm rrudhat ekzistuese.