Trajtim intenziv për lëkurë gjatë menopauzës, 40ml
Trajtim intenziv për lëkurë gjatë menopauzës, 40ml

Trajtim intenziv për lëkurë gjatë menopauzës, 40ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €59,90 Zbritje

Trajtimet Intensive nga Dr. Hauschka janë formuluar për lëkurën që ka humbur ekuilibrin e saj natyror dhe kërkon kujdes të përqendruar. Trajtimi intensiv për lëkurën në menopauzë mbështet proceset natyrore të rinovimit të lëkurës suaj dhe zvogëlon shfaqjen e njollave për një fytyrë të qetë, madje të barabartë.
Formulimi: Distilimi i trëndafilit funksionon me hollime të ritmitizuara të argjentitit, cohoshit të zi dhe gurëve të çmuar, dhe pluhurit rubin për të rigjallëruar lëkurën dhe për të zvogëluar shfaqjen e skuqjes dhe pigmentimit të parregullt.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurën e prekur nga menopauza.