Trajtim intenziv pastrues (mosha 25+), 40ml
Trajtim intenziv pastrues (mosha 25+), 40ml

Trajtim intenziv pastrues (mosha 25+), 40ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €49,90 Zbritje

Trajtimet Intensive nga Dr. Hauschka janë formuluar për lëkurën që ka humbur ekuilibrin e saj natyror dhe kërkon kujdes të përqendruar. Trajtimi Intensiv Pastrues ofron kujdes intensiv për të rriturit mbi 25 vjeç me lëkurë të prirur për puçrra dhe me njolla.
Formula e specializuar mbështet proceset natyrale të vetë-pastrimit të lëkurës, duke udhëhequr lëkurën në një gjendje të ekuilibruar, duke rafinuar poret dhe duke ndihmuar në ruajtjen e një pamje të qartë dhe të qetë.
Formulimi: Hollimet e ritmitizuara të sherebelës dhe mercurialis me gurin e çmuar olivinë (peridot) veprojnë shpejt për të ekuilibruar lëkurën, zvogëlojnë shfaqjen e njollave dhe pastrojnë dukshëm poret. Bima hamemelis dhe cikorja e ritmitizuar ekuilibrojnë lagështinë, stabilizojnë lëkurën dhe zvogëlojnë shfaqjen e skuqjes.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë të rritur shumë të yndyrshme ose me njolla.