Tonik rigjallërues për këmbët dhe krahët, 50ml
Tonik rigjallërues për këmbët dhe krahët, 50ml

Tonik rigjallërues për këmbët dhe krahët, 50ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €21,90 Zbritje

Toniku rigjallëues i këmbëve dhe krahëve gjallëron dhe tonifikon lëkurën. Qetëson dhe minimizon mbajtjen e ujit (ënjtjen) dhe këmbët e lodhura. Krahët dhe këmbët rifitojnë një ndjenjë lehtësie.
Formulimi: Vaji esencial i rozmarinës energjizon dhe ngroh. Shaja mjekësore ndihmon në zvogëlimin e shfaqjes së venave me variçe dhe celulitit. Pas një dite të gjatë qëndrimi ulur ose qëndrimi në këmbë, toniku rigjallërues për krahët dhe këmbët rifreskon dhe energjizon gjymtyrët për vazhdimin e aktivitetit.