Tonik për flokë, 100ml
Tonik për flokë, 100ml
Tonik për flokë, 100ml

Tonik për flokë, 100ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €16,20 Zbritje

Toniku i flokëve nga Dr. Hauschka balancon dhe forcon të gjitha gjendjet e kokës dhe flokëve. Formulimi pa vaj me neem, hithra, lëvore të mështeknës, arnikës dhe rrënjës së rodheve adreson një shumëllojshmëri të nevojave të flokëve dhe kokës. Nëse flokët prodhojnë shumë vaj, toniku për flokët ka një efekt normalizues, duke parandaluar kështu formimin e zbokthit. Me flokë të imët, toniku siguron më shumë vëllim dhe forcë.
Pompa mundëson aplikim të shpejtë dhe të lehtë. Përdorni pas çdo larje flokësh, ose çdo ditë nëse është e nevojshme.