Toner pastrues, 100ml
Toner pastrues, 100ml

Toner pastrues, 100ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €25,50 Zbritje

Formuluar posaçërisht për lëkurë të yndyrshme ose me njolla, toneri pastrues balancon yndyrën e tepërt, qetëson skuqjen dhe minimizon shfaqjen e njollave, pikave të zeza dhe poreve të zgjeruara.
Formulimi: Margaritë dhe nasturtium minimizojnë shfaqjen e pikave të zeza dhe njollave, rafinojnë dukshëm poret dhe zvogëlojnë yndyrosjen e tepërt. Anthyllis ekuilibron lëkurën për një pamje të qetë, të njëtrajtshme.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë të yndyrshme, me njolla ose të kombinuar.