Vaj eterik Temjan indian, 5ml

Vaj eterik Temjan indian, 5ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €11,50 Zbritje

TEMJANI INDIJAN, (Boswelia serrata), ka një efekt balancues dhe pastrues; qetëson; është i mirë për meditim; energjizon dhe rigjallëron, ka efekte anti-inflamatore.

Rekomandohet për trajtimin e lëkurës së thatë dhe të pjekur.