Tamari, 250ml
Tamari, 250ml

Tamari, 250ml

Okinawa

Çmimi i zakonshëm €6,70 Zbritje

Tradicionale, japoneze, me shije të kripur, e bërë nga kripë e pastër soje, uji dhe deti. Mund të përdoret si zëvendësim për kripën në përgatitjen e enëve të ndryshme të drithërave dhe perimeve, supave, mjedrave, sallameve, sallatave, perimeve të pjekura etj. dhe jep shije të pasur.