Susam Ekozona, 200g
Susam Ekozona, 200g

Susam Ekozona, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,90 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Të kultivuar në mënyrë ekologjike pa pesticide dhe aditivë. Ushqyes dhe i freskët, me shije të plot, me aroma dhe freski të ruajtur.