Stick neema për thonj dhe kutikula, 3ml

Stick neema për thonj dhe kutikula, 3ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €13,50 Zbritje

Mbani thonjtë tuaj në gjendjen më të mirë të mundshme në çdo kohë me lapsin praktik, kompakt dhe higjienik të Neem Nail & Cuticle; Qoftë në shtëpi apo jashtë, thonjtë tuaj mund të përfitojnë nga një trajtim me mini-manikyr sa herë që keni disa momente të lira.