Stick korrektor 01 Natural, 2g
Stick korrektor 01 Natural, 2g
Stick korrektor 01 Natural, 2g
Stick korrektor 01 Natural, 2g

Stick korrektor 01 Natural, 2g

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €14,50 Zbritje

Formulimi i ri kombinon ekstrakte bimore sqaruese si hamemelis me vajra dhe dyllë që ruajnë lagështinë dhe vjen në një gamë të re të hijeve me një aromë të freskët.
Coverstick fsheh njollat dhe papërsosmëritë ndërsa qetëson dhe mbështet proceset natyrore të rigjenerimit të lëkurës. Coverstick ofron kujdes shumë të efektshëm të lëkurës që fsheh papërsosmëritë e vogla ndërsa qetëson dhe ushqen lëkurën.
Formulimi: Coverstick kombinon ekstrakte botanike ushqyese me vajra të çmuar që mbajnë lagështi dhe dyllë për të fshehur njollat ndërsa shërohen. Ekstraktet e petalit të trëndafilit, calendulës, karotës dhe antilisë qetësojnë skuqjen. Pigmentet minerale përzihen dhe fshihen për një pamje të barabartë.
Gjendja e lëkurës: Për të gjitha gjendjet e lëkurës. Veçanërisht e dobishme për lëkurën me njolla.