Sprej për gra Fresh relief, 50ml

Sprej për gra Fresh relief, 50ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €13,50 Zbritje

Sprej freskues dhe balancues i trupit bazuar në ujëra bimorë me cilësi të lartë. Ftoh dhe ushqen lëkurën.

Në shenjën e parë të goditjes nga nxehtësia, spërkateni në fytyrë dhe zonën e dekoltesë dhe kthehuni në ekuilibër.

Këshillë: Për goditje të forta të nxehtësisë gjatë natës, mbajeni sprejin pranë shtratit së bashku me rroba të freskëta. Në atë mënyrë, gjithmonë do të keni një ndihmës freskues dhe rroba të thata në dorë, në mënyrë që të ktheheni në shtrat sa më shpejt të jetë e mundur dhe të bini përsëri në gjum.