Spirulinë pluhur, 100g

Spirulinë pluhur, 100g

Orgona Superfood

Çmimi i zakonshëm €8,00 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Spirulina në pluhur - shtesë dietike. Spirulina microalga është një algë blu e gjelbër e ujërave të ëmbla prej 3.6 miliard vjetësh që e bën atë një nga banorët më të vjetër të tokës dhe është emëruar sipas formës që duket si një spirale. Sot dihet si një superhero. Ajo është e pasur me lëndë ushqyese dhe aminoacide dhe përmban natyrisht klorofil, vitamina dhe gjurmë të mineraleve. Në të njëjtën kohë, është një burim i vlefshëm i ushqyesve si vitamina B12 dhe jodi që kanë një efekt pozitiv në gjendjen e përgjithshme të organizmit.