Spirulina, 200 tab

Spirulina, 200 tab

Physalis

Çmimi i zakonshëm €18,80 Zbritje

  • Kontribuon në vitalitet
  • Mbështet menaxhimin e peshës

Algat janë kultivuar dhe përdorur si burim ushqimi për më shumë se një mijë vjet. Physalis Spirulina bio, një algë njëqelizore e gjelbër e ndritshme e ujit të kripur, kontribuon në vitalitetin, rezistencën natyrore dhe menaxhimin më të mirë të peshës.

Pini dy litra ujë në ditë.
Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.
Përbërësit: Spirulina platensis* (100%). *kultura organike

PËRMBAJTJA
200 tableta

PËRDORIMI
4 deri në 6 tableta në ditë. Të merret në kohën e vaktit me pak ujë.

Përmban sulfite të pranishme në natyrë.
Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.