Spec petëza djegës, 45g

Spec petëza djegës, 45g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,50 Zbritje

Petezat organike djegës janë me shije intensive, aromatike dhe të forta. Ai do t'i shijojë pjatat tuaja me pikante me shije frutash dhe do t'i ndriçojë pjatat tuaja me ngjyrën e tij të kuqe të ndezur. Ato janë ideale për erëza të shumta të pjatave ku pikante është e lartë. Përdorini ato për të shijuar një shumëllojshmëri të zierjeve, supave, salcave, fasuleve meksikane dhe shumë pjatave indiane.

Atribute të veçanta
Organike
I përshtatshëm për veganët