Soja, 500

Soja, 500

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,90 Zbritje

Soja është një nga bishtajoret më të pasura me proteina dhe lëndë të tjera ushqyese. Në dietën natyrale, përdoret më rrallë në drithëra dhe më shumë në formën e produkteve të marra në mënyrën tradicionale: miso, salca soje (tamari dhe shoyu), pije soje, tofu dhe tempe. Mund ta ulni (6-8 orë) para gatimit dhe ta gatuani për rreth 2 orë.