Sheqer Xylitol, 350g

Sheqer Xylitol, 350g

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €7,90 Zbritje

Sheqeri i mështeknës (xylitol) është një zëvendësues i sheqerit që mund të përdoret si sheqer i zakonshëm kristali në një raport prej 1: 1, përmban 40% më pak kalori sesa sheqeri i zakonshëm dhe është ideal për diabetikët. Konsumimi i xylitol natyral në vend të sheqerit ndihmon në mirëmbajtjen e mineralizimit të dhëmbëve. Përdoret për ëmbëlsimin e pijeve, për pjekjen e ëmbëlsirave (me përjashtim të përgatitjes së brumit të majasë) dhe për gatimin.