Shampon për energjizim të flokëve të dobësuar, 400ml

Shampon për energjizim të flokëve të dobësuar, 400ml

Siberica

Çmimi i zakonshëm €8,90 Zbritje

Shamponi për energjizim është projektuar posaçërisht për kujdesin e flokëve të dobësuar. Pastron butësisht dhe tërësisht skalpin e kokës, duke i siguruar asaj lëndë ushqyese të rëndësishme për t'i bërë flokët të fortë dhe të bukur.

Vetëm rrënja e artë siberiane përmban përbërësit aktivë rosavin, rosarin dhe kolofon, prodhimi i të cilave stimulohet nga klima ekstreme siberiane. Për shkak të vetive të saj antioksiduese, shisandra është jashtëzakonisht efektive në kujdesin e flokëve të dëmtuar.

Është i pasur me vitamina E dhe C dhe ushqen dhe qetëson flokët, duke i bërë ato me shkëlqim dhe të butë.