Shampon neutral për flokë të ndjeshme, 400ml

Shampon neutral për flokë të ndjeshme, 400ml

Siberica

Çmimi i zakonshëm €8,90 Zbritje

Shamponi neutral është zgjidhja ideale për kujdesin e përditshëm të skalpit të ndjeshëm. I jep flokëve një shkëlqim natyral dhe i mbron butësisht nga ndikimet e jashtme. Jamballi redukton sekretimin e sebumit, pa shkaktuar reaksion në lëkurën e kokës të prirur ndaj alergjive, ndërsa biden e mbron butësisht dhe ofron kujdes të veçantë.

Shamponi është bërë në një bazë unike të vajit të pishës siberiane, i cili është disa herë më i pasur me vitaminë E se vaji i ullirit dhe jashtëzakonisht i pasur me vitaminë F. Kjo është arsyeja pse ka një efekt efektiv qetësues dhe hidratues në flokë.