Rosemary Cineol Essential Oil, 10 ml

Rosemary Cineol Essential Oil, 10 ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €11,00 Zbritje

Origjina: Spanja

Pjesa e bimës: pjesët ajrore
Ekstraktimi: distilimi
Kimiotipi: 1,8-cineol, α-terpineol, kamfor

Përshkrimi
Vaj esencial

Rozmarina stimulon kujtesën dhe përmirëson përqendrimin. Kur përdoret për masazh (e holluar në një vaj sipas dëshirës suaj), rozmarina ndihmon qarkullimin dhe relakson muskujt.

Vajrat esencialë janë përbërës aromatikë dhe të paqëndrueshëm të bimëve, luleve dhe frutave. Vajrat esenciale Physalis janë të përcaktuara nga ana botanik dhe biokimik. I pa përpunuar kimikisht, i pa modifikuar, i pa prerë, i pa korrigjuar, i pa rindërtuar.
Përbërësit: Rosmarinus officinalis ct. 1,8-cineol*. *kultura organike

PËRMBAJTJA
10 ml

PËRDORIMI
Oral: dy herë në ditë 1 deri në 2 pika. Të merret i holluar në një lugë gjelle mjaltë ose vaj vegjetal (p.sh. vaj ulliri).

Lëkura: masazh, banjë: 5 deri në 10 pika për 10 ml vaj vegjetal.

Përmban në mënyrë natyrale: d-limonene, linalool, citronellol, geraniol

Difuzion: 5 deri në 10 pika sipas preferencës tuaj personale dhe madhësisë së dhomës.

Përdorimi i sigurt: lexoni me kujdes fletëudhëzimin e paketimit!