Rigon i imtësuar, 15g

Rigon i imtësuar, 15g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €2,40 Zbritje

Rigoni është një nga disa bimë që ka një aromë më të fortë kur thahet sesa kur është i freskët. Shija pikante dhe aroma e rigonit është perfekte për salcat e domateve dhe picat.