Rhodiola rosea, 100 ml

Rhodiola rosea, 100 ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €14,90 Zbritje

Rrënja e artë
  • Mbështet trupin dhe mendjen gjatë përpjekjeve të vështira
  • Kontribuon në ekuilibrin mendor
  • 100% e pastër dhe natyrale
Përshkrimi
Shtesë ushqimore me bimë

Pikat e bimës bio Physalis Rhodiola rosea përmirësojnë performancën fizike, duke kontribuar gjithashtu në ekuilibrin mendor. Përbërësit aktivë të rrënjës së artë, një bimë që është përdorur në mjekësi për shekuj, mbështesin trupin dhe mendjen në situata stresi ose gjatë përpjekjeve të rënda fizike.

Ekstraktet hidroalkoolike Physalis janë bërë ekskluzivisht nga bimë të kultivuara organikisht. Ato janë një burim i koncentruar dhe i pastër i përbërësve aktivë dhe nuk përmbajnë substanca shtesë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Përbërësit: ekstrakt hidroalkoolik i rrënjës së artë* (100%). *kultura organike

PËRMBAJTJA
100 ml

PËRDORIMI
3 x 20 - 30 pika në ditë. Të merret me pak ujë ose lëng frutash. 60 deri në 90 pika është e barabartë me 110 deri në 165 mg rrënjë të artë.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.