Reishi pluhur, 150g

Reishi pluhur, 150g

Biotona

Çmimi i zakonshëm €34,50 Zbritje

Biotona Bio Reishi është një pluhur 100% natyral dhe biologjik i reishi, një kërpudha me kokë të sheshtë me një sipërfaqe me shkëlqim. Kjo kërpudha e ngrënshme është përdorur për mijëra vjet në vendet aziatike, si një mbrojtje kundër ndikimeve të jashtme dhe gjithashtu për të rritur rezistencën trupore. Biotona Bio Reishi përmban si trupin frytdhënës karakteristik të hidhur, ashtu edhe miceli (masa e hifeve të degëzuara, si fije) të kërpudhave. Micelia dhe kërpudhat rriten në kushte rreptësisht të kontrolluara dhe garantohen të jenë pa të gjitha substancat toksike dhe metalet e rënda. Rekomandohet të merret Biotona Bio Reishi në kura të shkurtra; për shembull, një javë çdo muaj.

Shtoni pluhurin Biotona Bio Reishi në smoothie dhe shake në kombinim me fruta (lëngje), super ushqime të tjera, qumësht (perime), kos ose ujë. Mund të shtohet gjithashtu shpejt dhe lehtë si një shtesë e shëndetshme në receta të ndryshme. Kufizoni përdorimin e Biotona Bio Reishi në 1 lugë gjelle në ditë. Mbajeni në vend të freskët, të thatë dhe të errët. Një dietë e larmishme dhe e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme janë të rëndësishme.