Qumësht kokosi, 400ml
Qumësht kokosi, 400ml

Qumësht kokosi, 400ml

Amaizin

Çmimi i zakonshëm €3,40 Zbritje

Kjo pije e shijshme dhe kremoze përftohet nga shtrydhja e arrave të kokosit të kultivuar në mënyrë organike,ku yndyra është nxjerrë pjesërisht. Me një përmbajtje kokosi deri në 51%, është i shkëlqyeshëm si një shtesë në një larmi pijesh, supave me krem dhe salca.