Qumësht hidratues trupi nga ftoni, 145ml
Qumësht hidratues trupi nga ftoni, 145ml

Qumësht hidratues trupi nga ftoni, 145ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €19,90 Zbritje

I pastër e i freskët, qumështi trupor hidratues i ftonit me ekstrakt të farës së ftonit përmban një aromë delicate e ngritëse. Ky krem hidratues mbrojtës me ekstrakte fortifikuese të ferrës dhe sherebelës ka një efekt stabilizues në lëkurën tuaj, duke parandaluar humbjen e lagështisë dhe duke e mbajtur atë të butë dhe të ekuilibruar gjatë gjithë vitit.
Formulimi: Ekstrakti hidratues i farës së ftonit transferon vetitë e tij natyrore hidratuese në lëkurë. Kombinuar me jojoba dhe vajra ulliri, ftoni gjithashtu ndihmon lëkurën të ruajë ekuilibrin e lagështisë. Ekstraktet e ferrës së zezë dhe të sherebelës fortifikojnë, ringjallin dhe forcojnë. Lëkura duket dhe ndjehet e butë dhe elastike.