Qull pa gluten nga tërshëra me qershi dhe vanille, 50g

Qull pa gluten nga tërshëra me qershi dhe vanille, 50g

Cerbona

Çmimi i zakonshëm €0,90 Zbritje

Filloni ditën me qullin e tërshërës Cerbona pa gluten! E veçanta e qullës sonë të tërshërës me qershi-vanilje është se është bërë nga petëza tërshëre pa gluten pa shtimin e qumështit, kështu që mund të konsumohet nga ata që janë të ndjeshëm ndaj glutenit, qumështit dhe laktozës dhe që ndjekin një mënyrë jetese vegane. Është një mëngjes i përsosur dhe i shpejtë, qoftë në shtëpi apo në punë. Qullet tona të tërshërës pa gluten dhe laktozë janë të disponueshme në disa shije, kështu që të gjithë mund të gjejnë shijen më të shijshme për veten e tyre.