Puhur nga lëngu i barit të grurit, 200g

Puhur nga lëngu i barit të grurit, 200g

Biotona

Çmimi i zakonshëm €25,00 €25,00 Zbritje

Biotona bio plhur nga lëngu i barit të grurit rrjedh nga kërcelli i ri i grurit, i cili korret pak para fillimit të formimit të kokrrave. Ky është momenti kur fitonutrientët e pranishëm në kërcell janë në nivelin e tyre më të lartë.

Pluhuri prodhohet duke përdorur procesin EverRAW, i cili garanton freski dhe cilësi. Lëngu i nxjerrë thahet në vetëm dy minuta në një temperaturë konstante afërsisht të barabartë me temperaturën e trupit. I gjithë procesi nga vjelja në pluhur përfundon në vetëm dy orë, duke siguruar kështu që të gjitha vitaminat, mineralet dhe enzimat në barin e grurit të ruhen. Ngjyra e gjelbër e ndezur e pluhurit tregon faktin se përmban sasi të mëdha të klorofilit natyral, formë bimore e hemoglobinës!