Propolis forte, 100ml

Propolis forte, 100ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €23,60 Zbritje

  • Produkt i dobishëm nga kosherja
  • 100% e pastër dhe natyrale

Pikat e bimëve bio Physalis Propolis përmbajnë propolis, një substancë e ngjashme me dyllin e bërë nga bletët nga rrëshira e sythave të ndryshëm të pemëve, e cila ndihmon në mbrojtjen e kosheres nga ndikimet e jashtme. Është një produkt natyral i njohur që nga kohërat e lashta.
Ekstraktet Physalis janë bërë ekskluzivisht nga përbërës natyralë të rritur në mënyrë organike.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Përbërësit: ekstrakt hidroalkoolik i propolisit* (100%). *kultura organike

PËRMBAJTJA
100 ml

PËRDORIMI
3 x 20 - 30 pika në ditë. Të merret me pak ujë. Shkundni mirë para përdorimit. 60 deri në 90 pika është e barabartë me 118 deri në 178 mg propolis.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji.
Mos e përdorni kur vuani nga alergjitë ose mbindjeshmëria ndaj njërit prej përbërësve.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.