Piper i zi i bluar, 50g
Piper i zi i bluar, 50g

Piper i zi i bluar, 50g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

 

 

Piperi i zi pluhur, me aromë dhe shije kualitative. Gjatë kultivimit nuk është trajtuar me pesticide e plehra, nuk I është ekspozuar temperaturave të larta dhe rrezatimit. Është I përshtatshëm si erëz për një shumëllojshmëri ushqimesh.

 

 

Vendi i origjinës: GJERMANIA