pH Balance, 20 qese

pH Balance, 20 qese

Physalis

Çmimi i zakonshëm €5,20 Zbritje

  • Kopër, luleradhiqe, rozmarina dhe këputja (bishti i kalit) mbështesin detoksifikimin e trupit


Përshkrimi
Infuzion bimor bimor

Një ekuilibër i mirë i pH është i rëndësishëm për performancën optimale të trupit tuaj dhe për ruajtjen e një statusi të mirë energjetik. Trupi i nënshtrohet acidifikimit të vazhdueshëm si rezultat i proceseve të përditshme metabolike. Në rrethana normale, prodhimi dhe eliminimi i substancave acide (mbeturinave) është afërsisht në ekuilibër, por stresi dhe disa produkte ushqimore mund të prishin këtë ekuilibër. Infuzion bimor i Physalis pH Balance përmban kopër, luleradhiqe, rozmarinë dhe këputje, të cilët të gjithë mbështesin detoksifikimin e trupit. Gjethet e mjedrës, rozmarina, hithra dhe luleradhiqe mbështesin eliminimin e veshkave. Rozmarina, kurkuma dhe kallami kontribuojnë në shëndetin e përgjithshëm të mëlçisë. Shije e butë dhe e këndshme.

Përmban sasi të papërfillshme yndyre, yndyrna të ngopura, karbohidrate, sheqer, proteina, kripë për 100 g infuzion të përgatitur.

PËRMBAJTJA
20 qese bio

PËRDORIMI
Fusni një qese për 5 minuta në ujë të valuar. Deri në 3 gota në ditë.