Përzierje vajrash eterik për frymëmarrje të lehtë, 5ml

Përzierje vajrash eterik për frymëmarrje të lehtë, 5ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €8,90 Zbritje

Për sezonin e ftohjes dhe gripit, Primavera na sjell një përzierje vajrash për frymëmarrje më të lehtë.
Merrni frymë thellë falë vajrave të pastër organikë të eukalipt globulus, bredhit dhe rozmarinës. Kjo përzierje aromatike çliruese dhe gjallëruese që inkurajon frymëmarrjen e thellë është gjithashtu e përshtatshme për banjot. Për një banjë të plotë me ujë, hidhni maksimumi 10 pika në 3 lugë kripë deti dhe shtoni në banjë.