Pasta Orzo, 400g

Pasta Orzo, 400g

La Bio Idea

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Makarona me grurë të bardhë durum.

Ideale me salca dhe sallata të ftohta.

Atribute të veçanta
Organike
I përshtatshëm për veganët