Pasta integrale Spagheti, 500g

Pasta integrale Spagheti, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,80 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Makarona unike me një aromë të veçantë dhe të plotë. Prodhuar nga kultivuesit e grurit organikë të nxjerrë pa përdorimin e pesticideve dhe aditivëve. Janë ideale për shumë salca të ftohta dhe të ngrohta. Gatimi: 15-20 minuta.