Pasta fussili trengjyrëshe, 500g

Pasta fussili trengjyrëshe, 500g

La Bio Idea

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Pasta fussili gruri durum me domate dhe pluhur spinaqi.