Panax ginseng, 100 ml

Panax ginseng, 100 ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €19,00 Zbritje

  • Kundër lodhjes
  • Kontribuon në qëndrueshmërinë mendore dhe fizike
  • 100% e pastër dhe natyrale
Përshkrimi
Shtesë ushqimore me bimë

Pikat e bimës bio xhensen Physalis Panax ndihmojnë qëndrueshmërinë tuaj mendore dhe fizike dhe luftojnë lodhjen. Provimet, sportet, të zënë në punë, një jetë familjare e tejmbushur: në një moment, ne të gjithë përfundojmë duke u përpjekur të bëjmë shumë, por nuk kemi nevojë të vuajmë për këtë. Përdorimi i xhensenit, i cili është konsideruar si një tonik i zakonshëm në Kinë dhe Kore për shekuj me radhë, gjithashtu përfiton shëndetin tonë të përgjithshëm.

Ekstraktet hidroalkoolike Physalis janë bërë ekskluzivisht nga bimë të kultivuara organikisht. Ato janë një burim i koncentruar dhe i pastër i përbërësve aktivë dhe nuk përmbajnë substanca shtesë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Përbërësit: ekstrakt hidroalkoolik xhensen (rrënjë)* (100%). *kultura organike.

PËRMBAJTJA
100 ml

PËRDORIMI
3 x 20 - 30 pika në ditë. Të merret me pak ujë ose lëng frutash. 60 deri në 90 pika është e barabartë me 118 deri në 177 mg xhensen.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji.

Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj në rast të përdorimit të njëkohshëm me një trajtim antidiabetik.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.