Ngjyrë bronzimi e tejdukshme,18ml
Ngjyrë bronzimi e tejdukshme,18ml

Ngjyrë bronzimi e tejdukshme,18ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €18,90 Zbritje

Ngjyra e tejdukshme e bronzimit shton një nuancë delikate në çdo krem hidratues gjatë ditës - për një shkëlqim të freskët dhe të shëndetshëm. Reformuluar për një përvojë të përsosur kur përzihet me produktin në lëkurë. Formulimi me pigmente minerale bronzuese, vaj ulliri dhe ekstrakte bimore ushqyese të antillis dhe hememelis bashkohet me tonin e lëkurës për të krijuar një pamje të bronzë natyrale. Pigmentet e përmirësuara minerale dhe klorofile krijojnë një ngrohtësi natyrore të ndriçuar nga dielli që të gjitha tonet e lëkurës mund ta shijojnë. Në vend që të fshihet, Translucent Bronzing Tint ofron një shkëlqim me pamje të freskët për çdo pamje. Vegan dhe pa përmbajtje të sojës.