Moringa, 100g

Moringa, 100g

Orgona Superfood

Çmimi i zakonshëm €7,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Moringa është një burim i pasur i vitaminave, mineraleve dhe aminoacideve. Ajo përmban sasi të konsiderueshme të vitaminës A, C dhe E; kalciumi, kaliumi, dhe proteina. I lufton radikalet e lira dhe inflamacionet. Ka veti antibakteriale dhe antiinflamatore.

Vendi i origjinës: Egjipti