Mjaltë bio bagremi, 335g

Mjaltë bio bagremi, 335g

MALESIA

Çmimi i zakonshëm €11,90 Zbritje

Mjalti i bagremit është mjaltë jashtëzakonisht i ndritshëm, i butë në erë dhe shije.

Ndihmon personat që kanë probleme me pagjumësinë, aneminë, astmën alergjike, probleme me frymëmarrjen, ftohjen dhe gripin, inflamacionin e kanaleve urinare, problemet me stomakun (spazma, acid, gastrit, ulçera), por vepron edhe si qetësues.

Kontribuon në rritjen e imunitetit të trupit.