Miell spelti, 500g
Miell spelti, 500g

Miell spelti, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,40 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Mielli i speltit mund të përdoret për të bërë lloje të ndryshme të bukës dhe biskotave, në kombinim me grurë ose me lloje të tjera të miellit.